Zoomweg 2
3123EP
SCHIEDAM
tel. 010-4709362

Op een goed bespeelbaar veld zien we in de eerste helft een beter Vierpolder dat verzuimt te scoren, wat dan net na rust alsnog gebeurd. Hierna knokt OHVV zich zelf terug in de wedstrijd maar vergeet te scoren.

De eerste helft zien we een beter Vierpolders wat makkelijker combineert en elkaar vindt. OHVV heeft moeite om de bal in de ploeg te houden en probeert met lange ballen de voorwaartsen te bereiken. Vierpolders is ook gevaarlijker voor het doel van OHVV en het is aan de uitblinkende doelman Corné Blommers te danken dat de rust met 0-0 wordt gehaald. Zeker drie open kansen worden door hem op soms miraculeuze wijze onschadelijk gemaakt. OHVV krijgt ook zijn kansjes, zo verdwijnt een kopbal voor langs.

Na rust begint de wedstrijd met hetzelfde beeld, wat uit eindelijk resulteert in de 0-1 voor Vierpolders. Uit een corner weet Corné Blommers nog redding te brengen in 1e instantie, maar de rebound is ook hem te veel.
Hierna gooit OHVV voorzichtig de schroom van zich af en drukt het Vierpolders op eigen helft terug. In eerste instantie leidt dat nog niet direct tot grote kansen en blijft het uitkijken voor de counter van Vierpolders. De laatste 10 minuten gaat OHVV, misschien wel te laat, echt alles of niets spelen wat leidt tot een aantal hachelijke situaties voor het doel van Vierpolders. Ook de doelman van Vierpolders weet zich echter, net als zijn collega aan de overkant, te onderscheiden met goede ingrepen, of verdwijnt de inzet over het doel. Het lukt OHVV dit overwicht niet in een doelpunt ui te drukken. Ze eindigt deze derby dus in een 0-1 in het voordeel van de bezoekers..

OHVV startte in de volgende opstelling:
Corné Blommers, Dylan van de Loosdrecht, Michael van Maurik, Shi-fa Steehouder, Joshua Stout, Gavin van Dort, David Keijzerwaard, Jim Baks, Ramon de la Haije, Casper Bredius en Rowan van Heijst.
Op de bank begonnen Xander le Pair, Jonathan Francesca Thomas van Dort en Thimo Blommers.

De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Ralph Majenburg uit Brielle die in een stevige maar sportieve wedstrijd 8 kaarten uit deelde, eerlijk verdeeld over beide ploegen.

De eerstvolgende competitiewedstrijd is op zaterdag 28 januari, OHVV speelt dan uit tegen Kethel Spaland.