Parkweg 415
3121KK
SCHIEDAM
tel. 010-4706338

In een wedstrijd die ging om de punten verliest OHVV dubbel. De wedstrijd ging met 2-1 verloren en in de laatste speelminuut verliest het ook sterkhouder David Keijzerwaard die met een zware blessure naar alle waarschijnlijkheid dit seizoen niet meer in actie gaat komen.

Op een niet al te best veld was goed voetbal ook bijna onmogelijk. De inzet van beide teams was echter hartstochtelijk. Hoewel het in deze competitie per week verschilt of je aanhaakt of afhaakt, zag je duidelijk dat deze wedstrijd de punten bijna dubbel zouden tellen. Beide verenigingen zaten elkaar dicht op de huid en er werd geen middel gemeden de beste man van het veld te beïnvloeden, scheidsrechter Robin Straub liet zich niet van de wijs brengen, ook niet door het soms luide commentaar van de bank.

Des te opmerkelijker is het dan dat de drie doelpunten allemaal cadeautjes waren van het éne team aan het andere, fouten waren deze middag doorslaggevend.
Werd er dan ook nog gevoetbald? Jazeker, vooral OHVV kreeg een aantal grote mogelijkheden de wedstrijd te kantelen. Zo werd er in de eerste helft op de paal geschoten en in de tweede helft werd een al zichtbaar doelpunt nog uit het doel gekopt door een verdediger van Excelsior ’20. Ook na de 2-1 achterstand was het OHVV die nog aanspraak mocht maken op de gelijkmaker, maar de grootste kans van de wedstrijd, een kopbal van Michael van Maurik, werd door de Schiedamse goalie uit de bovenhoek getikt, voetbaltechnisch het hoogtepunt van de middag.

De blessure van David Keijzerwaard in de allerlaatste minuut van de wedstrijd wierp een nog donkerdere schaduw over de wedstrijd dan het geleden verlies.